ENGLISH VERSION

För att vara innovativ och bygga hållbara affärer över tid. För att vinna konkurrensfördelar och attrahera investerare. För att vinna upphandlingar och utlysningar. Som organisation är man inte relevant om man inte tar ansvar: för medarbetare, kunder och samhälle.

Vi genomför en strategisk 2-dagars workshop där Agenda 2030 med de 17 globala målen för hållbar utveckling och din organisation står i fokus.

Målet är att identifiera möjligheter för din organisation att integrera hållbarhetsmålen i strategin, för att maximera affärs- och samhällsnytta. Deltagarna i workshopen är t ex en ledningsgrupp, ett gäng affärsutvecklare eller liknande, max 20 pers. Workshopen ska genomföras under perioden mars-april. För att er organisation ska få den här möjligheten behöver vi er ansökan senast den 19 februari.

INNEHÅLL

  • Kunskap: genomgång av de globala hållbarhetsmålen och er organisations intressent-värdekedja, och kopplingen dem emellan.
  • Analys: hur påverkas er organisation och era intressenter av de globala hållbarhetsmålen och de stora samhälls- och hållbarhetsutmaningarna? Vilka är konsekvenserna och möjligheterna för er affär/ert uppdrag?
  • Handlingsplan: vilka hållbarhetsmål ska prioriteras och integreras i strategin för att maximera affärs- och samhällsnytta, och skapa fler delade värden. 

Workshopen är The Tardigrades pilot-case och genomförs som en del av utbildningen Certified Business For SDGs™ Change Leader av VATI of Sweden AB.

 

DESSUTOM ERBJUDER VI:

  • Ett smakprov på The Tardigrades praktiska hållbarhetsmodell.
  • Exponering av vårt samarbete i The Tardigrades kanaler. Tillsammans tar vi fram riktlinjer och koncept som bygger storyn om ert case.
  • Tid med team Tardigrade där ni får hänga med två erfarna, schyssta, roliga och nytänkande personer. Vi är generösa med råd och rekommendationer kring hållbarhet och vad som är på gång.

INVESTERING: 49 000 kr exkl moms

Har du frågor kontakta Anna Landeborg, anna@thetardigrades.se eller 0702-220711

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Vi söker en framåtlutad och nyfiken organisation som förstått att de globala hållbarhetsmålen är nyckeln för att överleva och vara en innovativ aktör framåt. 

Motivera varför vi ska välja just er organisation som case för en 2-dagars workshop. Skicka ett mail eller en kort film (1-2 min) till anna@thetardigrades.se där ni:

  • Beskriver organisationen
  • Berättar vad hållbarhet betyder för organisationen

Deadline: 26 februari

Skip to content