relevant for the future?

Hållbar utveckling är den starkaste affären.

Vi har verktygen för strategiutveckling och bygger samsyn för vägen framåt.

Vi lotsar i komplexitet – rätt kunskap för välgrundade beslut.

Vi paketerar och producerar kommunikation som tål att granskas.

uppdragsgivare
tjänster och expertområden

Strategiutveckling för den hållbara affären

The Tardigrades implementerar hållbar utveckling i strategin. Vi höjer kunskapen som är relevant för just din organisation och som bidrar till en framtidssäkrad och lönsam affär. Vi blir din organisations vänligt kritiska vän för ökad tillväxtpotential, stärkt varumärke och konkurrenskraft.

Social hållbarhet och den samhällsnyttiga affären

The Tardigrades höjer kunskapen för hur social hållbarhet och samhällsansvar stärker organisationen och värdekedjan. Vi har verktygen för hur social hållbarhet kan integreras i kärnverksamhet och strategi som gör organisationen schysst, attraktiv och samhällsnyttig. Social hållbarhet är affär.Hållbarhets-kommunikation och storytelling

The Tardigrades utformar kommunikationskoncept som engagerar och tydligt förklarar hur din organisation arbetar med hållbar utveckling. Vi paketerar och producerar målgrupps-anpassat material, redaktionellt innehåll, tonalitet och bildval som kan användas i all kommunikation och marknadsförings-kanaler.

Det här säger några av våra kunder

"The Tardigrades har varit en suverän konsult inom kommunikationsfrågor. De ligger hela tiden steget före, är mycket väl insatta i hållbarhetsfrågor och skickliga strateger som lämnar konstruktiva förslag genom hela processen. Delegationen har anlitat The Tardigrades för att projektleda den årliga konferensen och som rådgivare i kommunikationsfrågor generellt. Att anlita The Tardigrades är att få avlastning till 100 % och veta att uppdraget genomförs med kvalitet in i minsta detalj. Ett extra plus är deras förmåga att bygga kontakter och tillit. De är superproffsiga, en glädje att arbeta med och som jag verkligen kan rekommendera."

Ylva Notini Wallén

Kanslichef, Delegationen för cirkulär ekonomi

"Social hållbarhet är ett stort och komplext område. Det var värdefullt att få hämta in expertkunskap från The Tardigrades som är oerhört pålästa på området och bidrar och utmanar med ett externt perspektiv på interna föreställningar. Dessutom har de en lokalkännedom i frågorna som är mycket värdefull för ett lokalt försäkringsbolag. Det var också en snabb och pålitlig leverans av hög kvalitet."

Maja Widestam

Hållbarhetsansvarig, Länsförsäkringar Skåne

"Behovet var att ta fram en plan för och framtidssäkra Mpya Finance arbete med hållbar utveckling. Utmaningen var att hitta rätt redskap och en gemensam väg fram där hela organisationen jobbar mot gemensamt uppsatta mål med harmonierande aktiviteter och kommunikation utåt. The Tardigrades bidrog med sitt kunnande och expertis för att ge oss rätt förutsättningar framåt i arbetet med detta."

Anna Lannerhjelm

VD, Mpya Finance

Nonchalant eller relevant?

Så maximerar de globala hållbarhetsmålen din organisation och affär. The Tardigrades är certifierade enligt Business for SDGs – for Implementing Sustainability Management.

Skip to content